Juldagen

2014-12-25 @ 13:07:25
Hej!
Då var Julafton över för i år. Åt massa godmat! uppsvälld deluxe kände jag mig igår. men som tur så stod bara vågen +0.1! vilken lättnad! så jag åt med måtta! sitter o kollar på Pocahontas! ska väl ut med hunden och senare åka iväg till gymmet och göra av med lite energi & tid!
 
imorgon blir det utekväll med petra och massa folk. ska bli roligt.
fick faktiskt ett sjukt positivt kommentar igår. min  styvpappas mamma sa: "kände inte igen dig. du var så liten. trodde du var kusinen din". då vart jag glad. tycker personligen inte att jag är så liten. jag ska ner 15 kg till för att jag ska bli nöjd.
 
Hoppas ni får en bra dag!


 

Ny vecka

2014-12-15 @ 19:31:23
 
Då var det en ny vecka. har jobbat 7-14. och har precis kommit hem ifrån ett ryggpass! gick jätte bra. har även nu skrivit ihop ett kostschema som jag ska följa from. imorgon. varit sjuk dålig ang kosten. så de måste ju fixas. vill ner 7kg tills MRR tävlingen börjar. o då blir de ännu mer strikt när de gäller träning o kost. ska bli sjukt rolig resa. förmodligen min slutliga resa gällande viktnedgång/fettförlust.  sedan ska jag bara bygga lite muskler!
 
för mitt första mål är ju att ha ett hälsosamt BMI. och vara nöjd med min kropp och vikt. sedan ska jag bygga lite magmuskler,ben,armar, rygg ja allt. inte för mkt. men normalt . men de är en resa som kommer tas upp efter ja är nöjd med viktnedgång o fettförlust. är ju ettag tills dess, har ju satt sista april som slutdatum. så försöker hålla de. för då har ja hållt på 1 år.
 
men ska duscha nu. sova sedan, jobb 7-16. sedan in till stan och träna ben/rumpa. ha en bra kväll

LÖÖÖÖRDAG!

2014-12-06 @ 12:50:11
 
Jaha, då var det redan lördag. snart slut på min ledighet. varit ledig i snart 2 månader. helt sjukt ju! fort har det gått också. men på måndag börjar jag jobba igen. och jag ska börja plugga 5e Januari. så försöker träna så mkt jag kan innan allting börjar, och man kanske inte har tid med träning 5-6 dagar i veckan. hehe. ska iallafall få träning 4 ggr i veckan har jag bestämt! tänkt ha vilodag idag. men skippar de ! kom på att jag inte kört axlar och bröst något. så det måste jag ju göra. så blir vilodag imorgon istället. blir bra att man vilar upp sig inför jobb som är på måndag.
 
hoppas ni har en bra dag


RSS 2.0